Thor 2

Thor: The Dark World

Thor 2 filminin bilgileri

Thor: The Dark World

Thor 2 2013 6.8 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

112 Dakika

Ülke

ABD

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera FilmleriTürkçe AltyazıTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

Alan Taylor

Oyuncular

Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Anthony Hopkins, Christopher Eccleston, Jaimie Alexander, Zachary Levi

Tanrıların dünya ötesinde sürüp giden mücadelelerine tanık olacağınız son derece etkileyici bir film olma özelliğine sahip.  Filmin ilkine baktığımız zaman Thor, babası tarafından güçleri elinden alınmış bir kişiydi. Sadece bununla sınırlı kalmayarak elinden güçleri alınıp dünyaya sürgün edilmişti. Filmin karanlık dünya serisinde ki gerçekleşecek olaylara göz attığımız zaman ise Thor güçlerini yeniden kavuşma azmi içerisinde olacak. Kendisini son derece çekici  yapan güçlerini yeniden kullanmaya başlayacak.

Aynı zamanda da kendi hükümdarlığını sürmüş olduğu Asgard'a geri dönme hakkını da elde etmiş olacak. Ölümsüz olan Thor, Buz devleriyle iş birliği  yapan kardeşi Loki'den de destek almaya başlayacak. Aynı zamanda Antik Dark Elves güçleriyle de bir çarpışma içerisine girilmeye başlanacak. Asgard'ın bile bir türlü karşı koyamayan  düşmandan kurtarmak için iş Thor'a bakıyor olacak. Jane Foster ile yeniden  bir araya gelinecek ve dünyalı dostları da düşmanlara karşı dünyayı korumak adına her şeyini feda etmesi gerekecek. Thor ve Jane Foster ikisilinin bir arayua geldiğini göreceğimiz filmin ikinci serisini de online platform üzerinden gönül rahatlığı ile izlemeniz mümkün olacak. Oldukça keyifli ve bir o kadar da macera dolu şekilde gerçekleşen filminizi sizlerde izlemeye başlayabilirsiniz. Sorunsuz ve bir o kadar da kaliteli şekilde izleyeceğiniz Karanlık Dünya filmi sizlere özel sunulmuştur.

Filmi izlerken sıkılma gibi bir durum söz konusu olmayacak. Çünkü filmin şüphesiz en güzel yanlarından birisi de her bir sahnesinde farklı serüvenleri ortaya çıkarıyor olması denebilir. Chris Hemsworth, Natalie Portman gibi isimlerin yer aldığı filmin konusu da sizleri fazlasıyla kendisine çekmeyi başarıyor. Amerika yapımı filmler arasında kendisine yer bulan Thor: Karanlık dünya filminin konusuna gelin birlikte göz atalım.

Alan Taylor yönetmenlik koltuğuna oturduğu Thor: Karanlık Dünya filmini artık sizlerde soluksuz bir şekilde izlemeye başlayabilirsiniz. Aksiyon, fantastik ve macerayı içeren filmleri seviyorsanız o halde 1 Kasım 2013 tarihinde yayınlanmış olan bu filmi sizlerde hemen izlemeye başlayabilirsiniz. Üstelik filminizi sevdiğiniz kişilerle online platform üzerinden sorunsuz olarak izlemeniz mümkündür. Maceradan maceraya koşmak için artık tam zamanı.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
11.02.2022
Efsane
20.08.2020
Çok iyi izlemeyenler için ricam izleyin Ben bayıldım
20.01.2020
asdsgdfh