Lanetli Göl

Lanetli Göl filminin bilgileri

Monstrous

Lanetli Göl 2022 5.2 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

89 Dakika

Ülke

ABD

Kategori2022 FilmleriGerilim FilmleriGizem FilmleriKorku FilmleriTürkçe AltyazıTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

Chris Sivertson

Oyuncular

Christina Ricci, Santino Barnard, Don Durrell, Colleen Camp, Lew Temple, Carol Anne Watts, Peter Hodge, Nick Vallelonga, Sally Elbert, Rachael Edlow, Neraida Bega, Philip V. Bruenn, Lola Grace Combs, Darin Cooper

Laura, yedi yaşındaki oğlu Cody ile birlikte kendisine kötü davranan kocasından kaçarak göl kıyısında bulunan uzak bir çiftlik evine yerleşir. Kendisine yeni bir hayat kuran genç kadın, yaşamış olduğu travmanın etkisinden henüz kurtulamamıştır. Anne ve oğul çok geçmeden yeni evlerinde daha büyük bir sorun olduğunu keşfederler. 2022 yapımı Korku Gizem ve Gerilim türü film sitemize 1080p FULL HD kalite ile Türkçe Altyazılı sizler için eklenmiştir.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
11.07.2023
çok mu uğraşmışlar kötü film yapmak için. 50 yılda izlediğim en berbat en kötü en saçma konusu bile belli olmayan film izlemiş oldum.. güzel diyenler hiç zevk yokmıuş sizde. bir buçuk saatim boşa gitti. izleyenler bana doğru söylemiş derler. izlemeyin. çünkü çok ama çok saçma
28.02.2023
anne iken yaşadığı travmayı kabullenemeyen bir kadının hayal dünyasında olup biten şeyleri izliyorsunuz. ayrıca ustaca işlemiş ama anlamakta zorlandığım bir başka şey de var ki, bu kadın çocuk iken de bir şeyler yaşamış (galiba o fotoraftaki kadın annesi). psikolojik dünyası alt üst olmuş. film hakkında yapılan bilgilendirme de son derece saçma ve alakasız.
Bu yorum spoiler içeriyor, yine de okumak istiyorsanız BURAYA tıklayın.
14.02.2023
Güzel film
14.02.2023
Güzel folm
20.08.2022
Bilinç altina yerleşme subnimal mesaj vs halt etmiş gece rüyamda bile hotpoint vardı... film den cikarabildigim hatta kafama kazınan tek mesaj HOTPOINT. iyiki varsın beaa ;)
15.05.2022
Bi ara hotpoint reklamı mı film mi izliyom anlamadım ama film fena değil