Amsterdam

Amsterdam filminin bilgileri

Amsterdam

Amsterdam 2022 6.2 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

134 Dakika

Kategori2022 FilmleriDram FilmleriKomedi FilmleriTarihi FilmlerTürkçe AltyazıTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

David O. Russell

Oyuncular

Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington, Alessandro Nivola, Andrea Riseborough, Anya Taylor-Joy, Chris Rock, Matthias Schoenaerts, Michael Shannon, Mike Myers, Taylor Swift, Timothy Olyphant, Zoe Saldana, Rami Malek, Robert De Niro

2022 yapımı Komedi Dram ve Tarih türü film sitemize 1080p FULL HD kalitesi ile Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı eklenmiştir. 2022 yılının son aylarında vizyona girecek olan film fragmanı izleyenlerin şimdiden dikkatini çekti. Amsterdam filmi hakkında birçok bilgi sızdırıldı, bu bilgilere yazımızda detaylı bir şekilde deyindik. Amsterdam filmi gelirim, dram ve polisiye kategorisinde yer alacak. 30 lu yılları konu alan film cinayet zanlısı haline gelen üç arkadaşı ele alıyor. Film kadrosunda oldukça gözde isimler var. Başrol oyuncuları Christian Bale, Margot Robbie ve John David Washington olarak karşımıza çıkıyor ve bu isimler son derece başarılı isimler. Ayrıca film yönetmeni gelirim ve dram kategorisinde kendini kanıtlamış iddealı bir yönetmen. Filmin yönetmeni David O. Russel olarak karşımıza çıkıyor. Bu konuda kendini kanıtlamış oldukça başarılı bir yönetmen olan David O. Russel Amsterdam filminde de gayet iyi bir işe imza atmış gibi duruyor. Senarist konusunda çoğu kişi şaşırtan bir durum gerçekleşti David O. Russel aynı zamanda filmin senaristi olmuştur ve bu durum filmi takip eden çoğu kişinin dikkatini çekmiş.  Film kendini sinema sektöründe kanıtlamış Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington gibi başarılı isimler ile çekildiği için beklentiler yüksek. Gerilim, dram ve polisiye konusunda öne çıkacağını söylemek gerekiyor.

30’lu yıllar da geçen film, bir cinayete tanık olan üç arkadaşın, tanık oldukları cinayetin zanlısı haline gelerek Amerikan tarihindeki en çirkin entrikalardan birini ortaya çıkaran üç arkadaşı konu alıyor. İçerisinde topluma mesajlarda bulunan film dramı ve gerilimi sonuna kadar hissettiriyor. Film sayesinde bir yanlış anlaşılmanın ne hale geleceğini anlıyoruz. Amsterdam filminin ilk fragmanı yayınladı. Çekimleri tamamlanan filmin oyuncu kadrosunda açığa çıktı. Film ekibinde sinema tarihine etkisi olan profesyonel, genç ve tecrübeli isimler yer alıyor. Film kadrosunun birlikte çok iyi bir iş çıkardığını söylemek gerekli. Crhistian Bale, Margot Robbie, John David Washington ve Rami Malek gibi bilgili ve tecrübeli isimler başrolde yerini alıyor.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
21.12.2022
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden. Kesinlikle tavsiye ederim...