Sonic Prime

Sonic Prime filminin bilgileri

Sonic Prime

Sonic Prime 2022 7.3 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

22 Dakika

Kategori2022 FilmleriAksiyon FilmleriAnimasyon FilmlerMacera FilmleriNetfilix FilmleriTürkçe DublajYabancı FilmYerli ve Yabancı Diziler Yönetmen

n/A

Oyuncular

Deven Christian Mack, Ashleigh Ball, Brian Drummond, Adam Nurada, Shannon Chan-Kent, Kazumi Evans, Ian Hanlin, Vincent Tong

Sonic Prime, başrollerini Deven Christian Mack ve Ashleigh Ball'un paylaştığı 2022 yapımı bir animasyon dizisidir. Sonic Prime, SEGA video oyunları tarafından ünlü hale getirilen hızlı mavi kirpi Sonic hakkında olan bir dizidir. Sonic, arkadaşlarını bulmak ve evreni kurtarmak için Shatterverse'in çeşitli paralel dünyalarında seyahat etmelidir.

Sonic Prime, Sega of America ve WildBrain Productions tarafından hazırlanan ve 2022'de Netflix'te yayınlanması planlanan bir 3D animasyon dizisi olup şimdiye kadar 24 bölüm planlanmıştır. Dizinin çocuklara, ailelere ve uzun süreli hayranlara yönelik olduğu söyleniyor. Dizinin yapımcılığını Netflix Animation ile Sega, Studios Wildbrain ve Man of Action Entertainment üstleniyor. Şu ana kadar bir sezonluk yapım olarak duyurulmuştur.

Şimdiye kadar bilinen tek şey, "uzaylı yeni bir çoklu evrenin" kaderi ve "kendini keşfetme ve kurtuluş yolculuğu" hakkında olduğudur. Yüksek hızlı kirpi Sonic'in yeni bir çoklu evrenin kaderinden sorumlu tutulmuştur. Eldivenli elleriyle etrafta dolaşır ve kendini keşfetme ve kefaret gibi temalarla yüzleşir. Maceranın evreni kurtarmaktan daha fazlası hakkında olduğu söyleniyor. Netflix'in Sonic Prime için yayınladığı fragman, Sonic'in en azından rakipleri Shadow ve Eggman'a karşı mücadele edeceğini gösteriyor. Dizi, ilgili oyunlarla aynı mekanlarda geçecek.

Dizinin yeni ön izlemesinde görüldüğü üzere, mavi kirpi bir kez daha Dr. Eggman ile karşı karşıya geliyor. Paradoks Prizmasını çalar ve sihirli kristali kullanarak Sonic'i paralel bir evrene sürgün eder. Orada Tails ve Knuckles gibi diğer tanıdık karakterlerle tanışır, ancak çoklu evrenin bu bölümünde biraz farklı görünüyorlar. Sonic şimdi "yeni" arkadaşlarıyla birlikte eve dönüş yolunu bulmalı ve tabii ki Eggman'in planlarını bozmalıdır. Sonic Prime 15 Aralık 2022'de Netflix'te başlayacak. 1. Sezon daha sonra 24 bölümden oluşacak, ancak bunların tek parça halinde mi yoksa haftalık bir ritimle mi yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Netflix platformunda yayına girecek olan Sonic Prime dizisinin seslendirmelerini ise oldukça başarılı isimler üstlenmektedir; D. Mack Jr., Brian Drummond, Vincent Tong, Ashleigh Ball, Shannon Chan-Kent ve Kazumi Evans seslendirmektedir.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
23.12.2022
Tek kelimeyle mükemmel
22.12.2022
Çok güzel
21.12.2022
Yeni bölümler ne zaman
20.12.2022
sonic boom komikti. sonic x değişikti. sonic prime ise sürükleyiciydi. decamını bekliyorum
16.12.2022
Laa muq ama netflixte daha muq izlenioo!?

Nie acabağ?
15.12.2022
dizi mükemmel ötesi diğer bölümlerini sabırsızlıkla bekliyorum
15.12.2022
dizi mükemmel ötesi diğer bölümlerini sabırsızlıkla bekliyorum