The Witcher Blood Origin

The Witcher: Herkunft des Blutes

The Witcher Blood Origin filminin bilgileri

The Witcher: Herkunft des Blutes

The Witcher Blood Origin 2022 3.1 Yabancı Dizi
Kategori2022 FilmleriAksiyon FilmleriDram FilmleriMacera FilmleriNetfilix FilmleriYerli ve Yabancı Diziler Yönetmen

n/A

Oyuncular

Laurence O'Fuarain, Michelle Yeoh, Lenny Henry, Nathaniel Curtis, Dylan Moran, Francesca Mills, Sophia Brown, Jacob Collins-Levy, Zach Wyatt, Huw Novelli, Mirren Mack, Lizzie Annis

Andrzej Sapkowski tarafından yazılan ve CD Projekt Red'in popüler Witcher video oyunlarına da ilham veren sevilen bir kitap serisine dayanan The Witcher: Blood Origin, Netflix'in daha önce yayınlanan Witcher dizisindeki olaylardan yaklaşık 1.200 yıl önce geçmektedir. Elflerin, canavarların ve bütün canlıların yaşamları tek bir dünyada sürmesini ele alarak ilk Witcher'ın yaratılış hikâyesini anlatıyor.

Bu yeni tehlikeli dünya, aynı derecede tehlikeli koruyuculara ihtiyaç duyuyordu ki bu da Witcher'ların Blood Origin'e uyum sağlayabileceği yer gibi görünüyor. 25 Aralık 2022 tarihinde Netflix platformunda yayınlanacak olan dizinin yaratıcısı Andrzej Sapkowski yaratıcı danışman olarak dizide yer alırken, Lauren S. Hissrich’de yönetmen koltuğunda yer almaktadır.

The Witcher: Blood Origin, şimdiye kadar kitaplarda veya Netflix şovlarında gördüğümüz olaylardan çok önce geçen bir hikâyeyi anlatacak ve tarihin bir kısmını ortaya çıkaracak olan orijinal Netflix dizisinin bir ön bölümüdür. Netflix'in dizi için yaptığı açıklama ise şöyle: "Her hikâyenin bir başlangıcı vardır. The Witcher ile Kıta'nın anlatılmamış tarihine tanık olacaksınız. The Witcher'ın olaylarından 1200 yıl önce elflerin dünyasında geçen sıra dışı bir dizidir. Blood Origin, ilk Witcher prototipinin yaratılışını ve canavarlar, insanlar ve elflerin dünyalarının birleşerek tek bir dünya haline gelmesi yani "Kürelerin Birleşmesi" ne yol açan olayları keşfederek zaman içinde kaybolmuş bir hikâyeyi ele alacak."

Dizinin başrollerinde Michelle Yeoh'un yanı sıra Sophia Brown (The Capture) , Laurence O'Fuarain (Into the Badlands), Lenny Henry (The Lord of the Rings: The Rings of Power), Jodie Turner-Smith,  Dylan Moran (Shaun of the Dead) ve Jacob Collins-Levy (White Princess) rol almaktadır.
Filme Yorum Yaz
Yorumlar
03.01.2023
GÜZEL
29.12.2022
guzel
28.12.2022
iyii cok guzel yaa
28.12.2022
iyii cok guzel yaa