Mürit

Mürit filminin bilgileri

The Lodge

Mürit 2019 6.0 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

108 Dakika

Kategori2019 FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriKorku FilmleriTürkçe AltyazıYabancı Film Yönetmen

Severin Fiala, Veronika Franz

Oyuncular

Riley Keough, Jaeden Martell, Lia McHugh, Richard Armitage, Alicia Silverstone, Danny Keough, Lola Skye Reid, Philippe Ménard, Jarred Atkin, Wally the Dog

Mürit filmi, genç bir kadının evlenme arifesinde olduğu adam ve çocukları ile beraber gittiği tatilde başından geçen olayları konu ediyor. Richard orta yaşlarda ve hayatının ikinci baharını yaşamakta olan bir adamdır. İki çocuğu ile yaşamını sürdüren Richard, ikinci evliliğini yaparak hayatına farklı bir yön vermeyi amaçlamaktadır. Bunun için sevgilisi Grace ile çocukları arasında sağlıklı bir iletişimin olmasını ister. Bu ilişkiyi kurmak için de müstakbel eşi ve çocuklarını bir araya getirecek bir tatil planlar. Richard çocuklarını da yanına alarak sevgilisi Grace ile şehirden oldukça uzakta bir tatil köyüne gider.

Grace oldukça iyi niyetlidir ve çocuklar ile güzel bir iletişim kurmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır. Lakin çocuklar onun gibi düşünmezler. Onların tek istediği ise babalarının Grace ile ayrılması ve bu evlilik defterinin bir daha açılmamak üzere kapanmasıdır. Bu maksatla çocuklar Grace'nin geçmişini araştırmaya koyulurlar. Bu esnada önemli bir bilgiye ulaşırlar. Grace, yıllar önce bir katliamın ortasında kalmış ve oradan tek sağ kurtulan kişi olmuştur. Bu dehşet bir türlü Grace'nin yakasını bırakmaz. Bunun getirdiği travma ile genç kadın yıllarca mücadele etmek zorunda kalmıştır. Geçmişinin kurcalanmasından rahatsızlık duyan genç kadın tuhaf gelişmelere şahit olmaya başlar. Tatil köyünde korkutucu olaylar gerçekleşmeye başlamıştır. Grace artık geçmişi ile yüzleşmek zorundadır. Grace'nin geçmişi ile yüzleşmesi hangi sorunları beraberinde getirecektir? Genç kadının üzerinde derin bir iz bırakan bu olayın kaynağı nedir? Grace hangi hatasının bedelini çok ağır bir şekilde ödemiştir? Geçmişindeki dehşette ne gibi kayıplar vermiştir? Genç kadının yaşadıklarını Richard nasıl öğrenecektir? Richard bu yaşananlardan ürküp genç kadını yalnız mı bırakacaktır? Çocuklar babaları ile hayatını birleştirmesini istemedikleri genç kadının yaşadıklarını öğrendiklerinde insafa gelecekler midir? Grace karanlık geçmişinin üzerinde bıraktığı olumsuz etkileri bir tarafa bırakıp Richard ile hayatına yeni bir sayfa açabilecek midir?

Mürit filminin yönetmen koltuğunda iki isim birden oturuyor. Severin Fiala ve Veronika Franz'ın yönettikleri filmde Riley Keough (Grace), Richard Armitage (Richard Hall), Jaeden Martell, Lia McHugh ve Alicia Silverstone gibi isimler rol aldılar.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
20.12.2022
güzel film..beğendim
11.12.2022
film açılmıyor siz waw çok güzel diyorsunuz
29.04.2020
Sonunda bi sitede buldum hiç bi sitede yok çok güzel bi film
29.04.2020
Yazı çok altta
22.04.2020
İyi walla
20.04.2020
çok güzel
19.04.2020
harkaa
15.04.2020
mukemmel bır korku
28.02.2020
Açılmıyorki yorum yap diyorsun birde