Karanlıklar Ülkesi 2

Karanlıklar Ülkesi 2 filminin bilgileri

Underworld: Evolution

Karanlıklar Ülkesi 2 2006 6.7 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

106 Dakika

Ülke

Amerika / Kanada Devletleri

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera FilmleriTürkçe AltyazıTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

Len Wiseman

Oyuncular

Kate Beckinsale, Scott Speedman, Tony Curran, Derek Jacobi, Bill Nighy, Steven Mackintosh, Shane Brolly, Brian Steele, Zita Görög, Scott McElroy, John Mann, Michael Sheen, Sophia Myles

Önceki serisine bakıldığı zaman vampir ve kurt adam arasında gerçekleşen amansız savaş görülmüştü. Fakat vampir ile kurt adamdan birisinin birbirlerine olan aşkı da gündemdeydi. Bu aşk, bu savaşın bitmesi içinde ne gerekiyorsa yapılmasına neden olmuştu. Üstelik dışarıdan gelecek dış tehditlere karşı da birbirlerini korumalarına neden olmuştu. Şimdi ki serisine bakıldığı zaman ise Karanlıklar ülkesi Evrim bölümüyle artık izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Geçmiş ve gelecek karanlık çağlarında ki süreç arkası kesilmeden devam ediyor. Üstelik en azılı düşmanlar da vampirlerin kurtlara karşı olmasına neden oluyordu.

Karanlıklar Ülkesi evrim serisine bakıldığı zaman ise yeniden vampir ve kurt adam arasında gerçekleşen olayları ön plana çıkarıyor. Üstelik bu olaylarda yeniden savaş, kan ve dehşet dolu sahneleri görebilmeniz de mümkün hale dönüşecek. Selene her ne kadar ilk başta savaşın içerisinde olsa da Michaele aşık olmuştu bir kere. Üstelik sadece bununla sınırlı kalmayarak her geçen gün yakınlık derecesi daha fazla artmaya başlar. Selene, geleceğini, vampirler kralı Marcus ile yapılacak olan bir pazarlık ile net şekilde şekillenebileceğinin de oldukça farkındadır. Bu süreç içerisinde de ona destek veren isimlerden biri olarak Michael ön plana çıkar. Fakat bilinmesi gereken şudur, indeki kurt adamın ne ara açığa çıkacaüı tam olarak kestirilemeyen bir olgudur. Selene, Marcusu bulmayı kafasına çoktandır koymuştur bile.

İlk iş olarak onu bulmaya başlamak olacaktır. Üstelik tüm ortaya çıkacak gerçekler de bir intikam arzusunun yeniden alevlenmesine yol açacaktır. Son zamanın farklı konusuyla fazlasıyla ilgi çeken filmlerinden biri olma özelliğine sahip olduğunu söylemek mümkündür. Bundan böyle artık sizlerde Karanlıklar Ülkesi evrim serisini bekleme yapmadan izlemeye devam edebilirsiniz. Kaliteli bir yapım olduğunu hemen her şey de net bir şekilde gösteriyor diyebiliriz. Sineme perdesinde yayına geçtiği döneme bakıldığı zaman ise 27 Ekim 2006  tarihinde olduğunu söylemek mümkün. Tüm bunların yanı sıra film karesi içerisinde sık sık göreceğiniz isimlerin kimler olduğuna göz atıldığı zaman ise net bir şekilde r: Kate Beckinsale, Scott Speedman, Tony Curra kadrosunun olduğu görülüyor.

Filme Yorum Yaz