Issız Ev

Issız Ev filminin bilgileri

The Rental

Issız Ev 2020 5.7 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

88 Dakika

Kategori2020 FilmleriDram FilmleriFilm izleGizem FilmleriKorku FilmleriTürkçe AltyazıTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

Dave Franco

Oyuncular

Dan Stevens, Alison Brie, Sheila Vand, Jeremy Allen White, Toby Huss, Connie Wellman, Chunk, Anthony Molinari, Amity Bacon, Chase Barker, Conor Barker, Kylie Barker

Korku ve gerilim sevenler için harika bir film daha geliyor. 2022 yazına damga vurması beklenen filmler arasında olan Issız Ev 10 Haziran 2022 tarihinde vizyonda olacak. Korku ve gerilim kategorisinde yer alan film ile alakalı yeni bir çok gelişme var. Filmin vizyon tarihi netleşti ve gelen fragman ile de beklentiler arttı diyebiliriz. Gerek konusu gerekse de filmdeki aksiyon dolu sahneler korku filmlerine düşkün olanlar için harika bir filmin habercisi gibi görünüyor. Filmin konusu ve bir çok sahnesi gerçektende ilgi çekiyor. Keza oyuncularının da bir o kadar ilgi çektiğini söylemek gerekiyor. Filmde Dan Stevens, Alison Brie, Sheila Vand gibi başarılı isimler var. Başarılı oyuncu kadrosuna başarılı bir senaryo ve yönetmende ortak edilince gerçekten de beklenenden çok daha etkili bir film geliyor. Korku ve gerilim filmleri her zaman daha fazla ilgi çeker. Issız Ev Dave Franco, Joe Swanberg ikilisinin yazdığı harika senaryo ile bizleri karşılıyor.

İki çift masum bir şekilde hafta sonunu beraber geçirmek isterler. Çiftlerin düşüncesi baş başa harika bir kaçamak yapmaktır. Ev kiralayan çiftin başına birbirinden korkunç olaylar gelir. Genç çift okyanusa yakın bir noktada ev kiralar. Tatilleri her ne kadar çok güzel başlasa da evi kiraladıkları kişinin onları gözetlediğinden şüphe duymaya başlarlar. Artık ortam çok daha gergindir. 4 kişi artık birbirine çok daha başka bir gözle bakar ve burada paranormal olaylar yaşanmaya başlar. Burada artık sır falan kalmaz. En derin sırlar ortaya çıkar. 4 arkadaş artık eskisi gibi değildir.

Issız ev filmi oyuncu kadrosu birbirinden genç isimlerin bir arada olduğunu ekip olarak ön plana çıkıyor. Korku kategorisinde yer alan filmde oyunculuk kariyerinin hemen başında olan bir çok isim var. Yayınlanan fragmanda bu isimlerin harika işler çıkardığını da söylemek gerekiyor. Dan Stevens, Alison Brie, Sheila Vand Issız Ev filminde ilk olarak öne çıkan isimler olsa da bir çok başarılı genç oyuncu da filmde yer alıyor. Filmin hem fragmanı yayınlandı hem de vizyon tarihi belli oldu. Korku filmi sevenler için 10 Haziran 2022 tarihinden itibaren filmin vizyonda olacağını söylemek gerekiyor. Filmin bir çok sahnesi ile kesinlikle yüksek heyecan ve korku sunuyor.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
19.08.2022
Değişik bir senaryo sonunu bağlamakta zorlanmışlar sanırım ben toparlarken zorlandım .) Kotu değil şans verilebilir tercih size kalmış...