Thor 1 filminin bilgileri

Thor

Thor 1 2011 7.0 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

115 Dakika

KategoriAksiyon FilmleriFantastik FilmlerMacera FilmleriTürkçe AltyazıTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

Kenneth Branagh

Oyuncular

Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgård, Kat Dennings, Clark Gregg, Colm Feore, Idris Elba, Ray Stevenson, Tadanobu Asano, Josh Dallas, Jaimie Alexander

29 Nisan 2011 itibariyle sinema severlerin karşısına çıkmış etkileyici bir film olma özelliğine sahip. Kenneth Branagh yönetmenliğinde çekilmiş olan fantastik ve macera içeriğine sahip filmi sizlerde izlemeye başlayabilirsiniz. Tanrıların dünya ötesinde ki mücadelelerini kapsayan bir filmdir. Amerika yapımı filmlerden birisi olarak ortaya çıkan Thor  filmini sizlerde izlemeye başlayabilirsiniz. Eğer ki aksiyon içeriğine sahip filmi izlemek adına sizlerde Thor filmini izlemeye başlayabilirsiniz.

Efsanevi yönüyle ön plana çıkan Thor macerası artık kaldığı yerden devam ediyor. Thor macerası, Asgard'ın mistik atmosferine kadar uzandığı farkı ediliyor. Thor, yalnız bir adamdır. Bu adamın yalnızlığıyla birlikte yola çıktığı destansı olayları ele alan bir filmdir. Veliahdı hırçın bir prensken daha sonrasında tüm güçleri elinden alınarak dünyaya salınmış bir kişi olarak öne çıkacak. Tahta geçme hakkını elde eden Thorun süper kahramanlık öyküsünü ele alan filmi sizlerde artık keyif dolu şekilde izlemeye başlayabilirsiniz. Son zamanın en iyi filmlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Zamanlarınızı bundan böyle sizlerde artık kaliteli şekilde geçirmek istiyorsanız o halde yapmanız gereken ise bir an önce filmi izlemeniz olacak. Thor film izle yoluna başvurarak film hakkında daha geniş kapsamlı şekilde bilgi sahibi de olmaya başlayacaksınız.

Uzun zamandır sinemaya uyarlanarak film severlerin karşısına çıkmış bir filmdir. Her ne kadar aradan uzun bir zaman geçse de hala sevilerek izlenen bir film olma başarısına sahiptir. Çizgi roman uyarlaması olarak ön plana çıkan filmi sizlerde artık online platform aracılığı ile sorunsuz şekilde izlemeye başlayacaksınız. İzleyenlerin yüksek IMDB puanlarına layık görmüş olduğu aksiyon içerikli filmi hemen izlemeye başlayabilirsiniz. Bakıldığı zaman film yalnızca oyuncu kadrosuyla damga vurmayı başarmış değil. Tüm bunların haricinde filmde kullanılan görsel efektlerden tutun da konu içeriğine kadar her şeyi izleyiciler tarafından tam not almayı başarmış. İzleyiciler tarafından fazlasıyla sevildiğinden dolayı da doğal olarak filmin serisine de devam edildi.

Filmde en iyi kadın oyuncu olarak Oscar alan Natalie Portman yer alıyor. Kaliteli bir şekilde sinema dünyasına uyarlanmış olan filmi sevdiklerinizle birlikte izlemeye başlayabilirsiniz.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
29.07.2020
hadıbe inbiyor