Sindirella ve Sevimli Arkadaşları

Sindirella ve Sevimli Arkadaşları filminin bilgileri

Ella and the Little Sorcerer

Sindirella ve Sevimli Arkadaşları 2021 4.0 Türkçe Dublaj
Film Süresi

86 Dakika

Kategori2021 FilmleriAile FilmleriAnimasyon FilmlerFilm izleMacera FilmleriTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

Alice Blehart

Oyuncular

Geri Courtney-Austein, Ashley Bornancin, Tony Azzolino, R. Martin Klein, Monica Young, Nisa Ward, Billy Kametz, Chris Niosi, David Shatraw, Joey Camen, Amber Aviles

2021 yılında yapımına başlanan film 2022 yılında vizyonda olacak. Sindirella Ve Sevimli Arkadaşları seslendirme kadrosu ve vizyon tarihi belli olmaya başladı. Harika bir konu ve çok sayıda başarılı bir seslendirme kadrosuna sahip olan film heyecan verici bir yapısı ile de geliyor. 1 saat 26 dakika sürecek olan Animasyon, Aile kategorilerinde tam bir eğlence filmi olarak dikkat çekiyor. Yönetmen Alice Blehart filmin yönetmeni olarak dikkat çekiyor. Özellikle de başarılı bir senaryosu olan filmde Senarist Robert Taylor (IX) yine harika bir filmin hikayesine imza atmış durumda.  Filmin vizyon tarihi başta olmak üzere birçok detay belli oldu.

Prens Alex çok şanssız bir şekilde bir farenin vücudunda esir kalır. Arkadaşları onu kurtarmak için birçok yol dener. Ella ve arkadaşları onu eski haline getirebilmek için birçok şey denerler. Pres Alex’i tekrardan eski haline getirmek için neye ihtiyaçları olduğunu bilirler ve sihirli malzemeleri bulmak için bir yola çıkarlar. Ekip bu yolculukta gerçek arkadaşlığın ne olduğunu çok iyi anlar.

Film seslendirme kadrosu bakımından son derece zengin, bu alanda çok başarılı işler çıkaran bir kadroya var. Courtney-Austein, Ashley Bornancin, Tony Azzolino, R. Martin Klein, Monica Young, Nisa Ward, Billy Kametz gibi seslendirme dendiği zaman akla gelen isimler yer alıyor. İlgi çeken animasyon filmlerinden olan Sindirella ve Sevimli Arkadaşları vizyon tarihi merak ediliyordu. Film ile alakalı yapımcılar sonunda net bir tarih verdi. Çekimleri 2021 yılında başlanan film 23 Eylül 2022 tarihinden itibaren vizyondaki yerini alacak.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
29.03.2023
Sevgili admin sitenin uzantısı sürekli değişiyor bazen ulaşamıyorum lütfen daimi bi adres yükleyinde bizde bulabileyim varsa