Yeşil Dev 2

Der unglaubliche Hulk

Yeşil Dev 2 filminin bilgileri

Der unglaubliche Hulk

Yeşil Dev 2 2008 6.7 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

112 Dakika

Ülke

Amerika Birleşik Devletleri

KategoriAksiyon FilmleriBilim Kurgu FilmleriFilm izleMacera FilmleriTürkçe AltyazıTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

Louis Leterrier

Oyuncular

Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt, Tim Blake Nelson, Ty Burrell, Christina Cabot, Peter Mensah, Lou Ferrigno, Paul Soles

Uzun süredir çalışmış olduğu bir projeye haddinden fazla önem vermekte olan bir bilim adamı olan ve aynı zamanda kahraman olma özelliğini taşıyan Bruce Banner, bu süreç boyunca birçok mesafe de yol kat etmiştir. Var olan tüm hücrelerini zehirlemekte isteyen ve uğramış olduğu gama radyasyonunu yenmek için buna karşı savaş açmaya başlamıştır. İçerisine girmiş olduğu bu savaş içinde karşı bir panzehir geliştirmek ister ve bunun peşine düşer. Kendi içerisinde bir türlü yenmeyi başaramadığı bu öfke durumunun ardından çevreye saçmış olduğu gücü serbest bırakmak için büyük mücadele eder. Bu olağanüstü gücün ismi ise Hulk’tır. Geride kalan yaşamı boyunca ve bir zamanlar sevmiş olduğu kadından uzakta kalmak zorunda kalan Bruce, bu tuhaf durumdan kurtulmak adına uğraş verirken yok olma tehlikesine karşı maruz kalır ve onu yok etmek isteyenler ile de karşı karşıya kalır. General Thunderbolt Ross ve askeri bir makine geliştirerek bu güçten onu kurtarmak ve onun bu gücünü yok etmek peşindedir.

2003 yılında çıkan serisinden sonra devam niteliği taşıyan bir film serisi olarak karşımıza çıkan The Incredible Hulk filmi, Aksiyon ve Fantastik türlerini taşımaktadır. Filmin yapımında emek harcayan ve filmin her alanda yapımını üzerinde taşıyan ülke ise ABD. Geride bıraktığımız Hulk filminin ilk serisindeki yönetmenlik koltuğunda oturan ismi bu filmde görmüyoruz. Bu seride yönetmelik yapan ve büyük emek ile film setini yöneten isim Louis Leterrier olmuştur. Eski dönemlerin efsane filmlerinden biri olan Hulk serisinin ikinci serisini de izlemenizi şiddetle öneriyoruz.

13 Haziran 2008 tarihinde vizyonda görmüş olduğumuz başarılı yapıtlardan olan Hulk karakteri, insanların sürekli olarak aksiyonu tüm yönleriyle hissetmelerini sağlıyor. Filmin dev oyuncu kadrosu da tecrübe kokuyor. Özellikle Hulk karakterine rol yapan ve onun canlandırmasını yerine getiren ünlü oyuncu Edward Norton olmaktadır. Onun haricinde filmde yer alan oyuncu kadrosuna baktığımızda da Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt, Christina Cabot, Tim Blake Nelson, Ty Burrell ve Jay Hunter görüyoruz. Filmde senaryo yazarlığını yerine getiren Zak Penn olurken, senaryoya katkı yapan yardımcı kişiler ise Edward Norton ve Louis Leterrier olmuştur.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
10.10.2020
Ben bu filmi çok beğendim <3
15.04.2020
Film çok güzel olmuş ellerine sağlık. <3