Megan filminin bilgileri

M3GAN

Megan 2023 6.5 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

102 Dakika

Ülke

ABD

Kategori2022 FilmleriBilim Kurgu FilmleriGerilim FilmleriKorku FilmleriTürkçe AltyazıTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

Gerard Johnstone

Oyuncular

Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, Amie Donald, Jenna Davis, Brian Jordan Alvarez, Jen Van Epps, Stephane Garneau-Monten

Korku, Gerilim kategorisinde yer alan film ile alakalı vizyon tarihi kısa süre önce netleşti. En fazla merak uyandıran korku filmlerinin başında gelen M3GAN ilk fragmanını da kısa süre önce yayınladı. Filmin ilgi çekici birçok noktası var. Film ile alakalı tüm detayları içeriğimizde bulabilirsiniz. Yönetmen Gerard Johnstone korku filmleri konusunda son derece tecrübeli ve bu nedenle harika bir film geliyor. Senaryosu ve etkileyici sahneleri ile dikkat çeken filmde senarist Akela Cooper, James Wan ikilisi de son derece başarılı işler yapıyor.  Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng gibi ün yapmış oyuncularda filmde yer alıyor. Genç ve başarılı bir oyuncu kadrosu ile film dikkat çekmeyi başarıyor.

M3GAN Filmi Konusu dahi bir oyuncak şirketinde olup bitenleri konu almaktadır. Mühendis kısa süre önce yetim kalan yeğenine destek olmak ve arkadaş olması için bir robot tasarlar. Duygusal bağ kurmaya programlanan insansı robot çok farklı şekilde davranır. Korku komedi tarzında olan film daha önce hiç görülmemiş bir hikaye ile geliyor. Filmin hem oyuncu kadrosu hem de yönetmeni son derece başarılı bir isim. Filmin senaryosunda ise American Horror Story ve Marvel’s Luke Cage gibi yapımları ile meşhur olan bir isim var. Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng filmde dikkat çeken oyuncular.

Korku ve gerilimin bir an olsun bitmediği film heyecanlı pek çok sahne ile de dikkat çekiyor. M3GAN Filmi Vizyon Tarihi 13 Ocak 2023 Sinemada olacak. Film Türkiye’de aynı tarihlerde vizyonda olacak. Yayınlanan fragman sahneleri sonrası film daha fazla ilgi çekti.

Filme Yorum Yaz