Enola Holmes 2

Enola Holmes 2 filminin bilgileri

Enola Holmes 2

Enola Holmes 2 2022 6.8 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

129 Dakika

Kategori2022 FilmleriAksiyon FilmleriMacera FilmleriNetfilix FilmleriTürkçe AltyazıTürkçe DublajYabancı Film Yönetmen

Harry Bradbeer

Oyuncular

Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster, Helena Bonham Carter, Sofia Stavrinou, John Parshall, Himesh Patel, Hannah Dodd

Netflix Orijinal filmi Enola Holmes 23 Eylül 2020'de yayınlandığında, dünya Sherlock Holmes dünyasında yepyeni bir kahramanla tanışmıştı. Kitabın yazarı Nancy Springer aynı isimli genç yetişkin kitap serisine uyarlanan filmde, Millie Bobby Brown karakterini oldukça çekici ve akıllıca tasarlamıştır. Sherlock da Henry Cavill'in yanı sıra Holmes ailesinin diğer iki üyesi Mycroft Holmes (Sam Claflin) ve Eudoria Holmes (Helena Bonham Carter) tarafından canlandırılıyor. Harry Bradbeer'in yönetmen koltuğunda oturduğu, Jack Thorne'un senaryosunu kaleme aldığı Enola Holmes 2, 4 Kasım 2022 tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

Artık meşhur ağabeyi gibi kiralık bir dedektif olan Enola Holmes, kayıp bir kızı bulmak için ilk resmi davasını üstlenir. Tehlikeli bir komplonun kıvılcımlarını ateşlerken, arkadaşlarının ve Sherlock'un yardımını gerektiren bir gizemi çözmeye başlar. Bu, filmin dayandığı kitap serisi olan Nancy Springer'ın ikinci Enola Holmes Gizemleri romanına benzer bir hikâyeye benziyor. The Case of the Left-Handed Lady'de Millie Bobby Brown'ın karakteri, Sherlock'tan kaçarken kayıp Leydi Cecily Alistair'in izini sürmeye çalışıyor.

Enola'nın yeni davasını araştırırken yine pek çok soruna yol açtığını görüyoruz. İlk filmde, odak noktalarından biri, hem Eudoria hem de Edith'in yoğun bir şekilde dâhil olduğu kadınların oy hakkı hareketiyle bağlantılı reform hareketidir. Film serisinin ana teması, hem karakterler hem de hikâye aracılığıyla kadınların özgürlüğü ve güçlendirilmesi olduğundan, bu olay örgüsünün ikinci filmde bir şekilde yeniden ele alınması gerekiyor.

Filmin oyuncu kadrosu birbirinden harika oyunculardan oluşuyor. Sharon Duncan-Brewster, David Thewlis, Gabriel Tierney, Hannah Dodd, Abbie Hern ve Serranna Su-Ling Bliss gibi etkileyici ve başarılı oyuncular var. Enola Holmes 2 filminin konusu ve vizyon tarihi de merak ediliyor. Filmin fragmanın yayınlanması ile birlikte vizyon tarihi ve konusu da bir hayli merak konusu oldu.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
21.11.2022
2 saattir açılmasını bekliyorum berbat.
22.11.2022
Film açılıyor...
04.11.2022
Gerçekten güzel bir film ailecek izledik ve keyif aldık teşekkürler emekleriniz için ;)
04.11.2022
Admin fembed seçeneği yada ona benzer bi seçenekleri eklermisin
04.11.2022
Ayarlıcam onları aktıf olacak yakında
04.11.2022
Hggbn