Treason

Treason filminin bilgileri

Treason

Treason 2022 6.1 Yabancı Dizi
Kategori2022 FilmleriAksiyon FilmleriDram FilmleriGerilim FilmleriNetfilix FilmleriYerli ve Yabancı Diziler Yönetmen

n/A

Oyuncular

Olga Kurylenko, Oona Chaplin, Ciarán Hinds, Charlie Cox, Beau Gadsdon, Samuel Leakey, Alex Kingston, Tracy Ifeachor, Adam James, Kevin Harvey, Syrus Lowe, John Lightbody, Dinita Gohil, Joe Macaulay, Brian Law

Bodyguard'ın John Le Carre ile buluşması olarak tanımlanan Treason dizisi, Bridge of Spies'tan Matt Charman tarafından yazılıp yürütücü yapımcılığını üstlenecek ve aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturacaktır. Fox Allan ve Valery Ryan'ın yürütücü yapımcılığını üstleneceği projenin yardımcı yönetmenliğini de Louise Hooper yapacak. Ayrıca dizi Proje Binocular Productions tarafından hazırlanıyor.

Matt Charman'ın önceki deneyimlerinden yola çıkarak hazırladığı  Steven Spielberg'in casus gerilimi Bridge of Spies ve polis draması Black Work yer alıyor. Cox, Hinds ve Kurylenko'nun benzer alanlarda rol almasıyla Treason, büyüleyici ve karmaşık bir casusluk dizisi sunmak için iyi bir konuma sahiptir. Beş bölümden oluşan 45 dakikalık sınırlı dizi 26 Aralık 2022 tarihinde Netflix'te başlayacak. Filmde, bir MI6 ajanının hayatı, karmaşık bir geçmişe sahip olduğu bir Rus casusunun hayatına yeniden girmesiyle altüst olur.

Olay örgüsünün merkezinde, İngiliz dış istihbarat servisi MI6'nın gelecek vaat eden bir ajanı olan Adam Lawrence (Cox) yer alıyor. Başarılı bir casusluk eğitiminin ardından Rus casus Kara (Kurylenko) ile yeniden bir araya gelmesi, onun tüm hayatından şüphe etmesine neden olacak kadar sert bir hal alır. Dizinin özeti ise şöyle: " Bu mini dizi, MI6 tarafından eğitilen ve yetiştirilen, kariyeri hazır görünen Adam Lawrence'ın etrafında dönüyor.

Ancak geçmişi oldukça karmaşıktır. Ortak bir geçmişe sahip olan bir Rus casusu Kara türünde onu köşeye sıkıştırdığında, hayatında yer alan her şeyden ve herkesten şüphelenmek zorunda kalır. Kara, Adam ve karısı Maddy arasında üçgen bir ilişki oluşur; birbirlerinin sırlarını açığa çıkarmaya, siyasi ve diplomatik ilişkileri yönlendirmeye çalışan, bir yandan da özel hayatlarına ve en sevdiklerine tutunmaya çalışan üç insan oldukça zorlu bir sınavdan geçecektir.

Charlie Cox (Daredevil) Adam Lawrence'ı canlandırırken, Chaplin (Game of Thrones, Tabu) - Maddy De Costa'yı oynamaktadır. Olga Kurylenko (Quantum of
Filme Yorum Yaz