Harry Potter 8

Harry Potter und die Heiligtümer des Todes - Teil 2

Harry Potter 8 filminin bilgileri

Harry Potter und die Heiligtümer des Todes - Teil 2

Harry Potter 8 2011 8.1 Dublaj & Altyazı
Film Süresi

130 Dakika

KategoriDram FilmleriFantastik FilmlerHarry Potter Serisi | Harry Potter FilmleriMacera FilmleriTürkçe Dublaj Yönetmen

David Yates

Oyuncular

Ralph Fiennes, Michael Gambon, Alan Rickman, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Evanna Lynch, Domhnall Gleeson, Clémence Poésy, Warwick Davis, John Hurt, Helena Bonham Carter

2011 yapımı film ilk kez  13 Temmuz 2011 tarihinde beyaz perdede hayranlarıyla buluşmuştur. David Yates’in yönetmen koltuğuna oturduğu Harry Potter serisinin 8. filmi olan Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2 bir fantastik kurgu ve macera filmidir ve Harry Potter serisi bu film ile birlikte sevenlerine veda etmektedir. Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2  filminde rol alan oyunculardan bazıları Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley), Emma Watson (Hermione Granger), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Maggie Smith (Profesör Minerva McGonagall), Alan Rickman (Sirius Black) gibi ünlü isimlerdir.

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2  filminin çekilmeri ABD ve İngiltere de gerçekleşmiştir. Ödüllü kadın yazar  J.K Rowling’in kaleminden çıkan bu baş yapıtın sinemaya uyarlaması olan en sonuncu film, sizlere fantastik dünyaların kapılarını aralıyor. Her yaş grubu insan kitlesine hitap eden bir başyapıt olan Harry Potter serisinin ünü tüm dünyaya  yayılmış ve  yıllardır severek takip edilen bir film serisi olmuştur. 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 “Karanlık Lord ve Yoldaşları”

Voldemort artık önü alınmaz bir güce sahiptir. Serinin ilk bölümünde kendisine karşı savaşan 3lü dostlarımızın farkında olmayan Dark Lord, Hermione, Ron ve Harry’nin, Horcruxes’un peşinde olduklarını ve eşyayı bulur bulmaz yok edeceklerini öğrenir ve bunun üzerine Harry, Ron ve Hermione kendilerini bir anda devasa bir savaşın içinde bulurlar.

İşte Yolun Sonu …

Harry ve arkadaşlarının Bölüm 1’de atıldıkları tehlikeli maceranın  içerisinde, hortkulukların peşine takılarak Karanlık Lordun kendinden ayırdığı ruh parçalarını yok etmeye başlamışlardır. Görev henüz bitmedi ve bununla beraber daha da zorlaşmaya başladı. Bölüm 2’de devam eden araştırmalardan sonra büyük savaş gelip çatmıştır. Ölüm yiyenlerle savaşa giren Yoldaşlık üyeleri ve tüm profesörlerin tek amacı Harry’nin bu düellodan sağ çıkmasıdır. Bunun yanı sıra büyücülük dünyasını kötülerin elinden kurtarmaktır. Ancak ölüm yiyenlerden kurtulmak hiç de düşünüldüğü kadar kolay olmayacaktır.

Beyaz Perdeye Son Yansıma, Bir Efsanenin Sonu

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları bölümünün son serisi olan bu film Türkçe Dublaj olarak türkiyedeki sinema salonlarında izleyicilere sunulmuştu.Harry Potter film serisinin 8. Filmi olan Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 büyük bir hayran kitlesiyle birlikte hâla nefes alan bir efsane olarak varlığını sürdürmeye devam ediyor. 13 Temmuz 2011 yılında ilk kez seyircilerle buluşan efsanevi film, hâla bir çok televizyon kanalında seyircileri ekran başında buluşmaya devam ediyor.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
26.04.2024
Harry Potter 8. Filmi hiçbir yerde yok bu sayfa son bunun için bu sayfaya teşekkür ediyorum
28.01.2022
Süper
05.01.2022
Kötü tam ekran açmıyor
19.07.2021
güzel film ama biraz kastı ben de yada internetten kaynaklı
19.07.2021
güzel film çok teşekürler